27. toukokuuta 2011

lenkkipäivitystä

Oltiinpa tässä sitten viime sunnuntaina lenkillä uusien tuttavuuksien kanssa. Menossa olivat mukana Safian lisäksi myös Venny the Italiano ja ikää 2kk, aivan hurmaava pakkaus! Sekä rauhallinen Mino the Boston -herra. :) Otin koirat ja omistajansa kyytiin matkan varrelta ja mentiin Joupiskalle kävelemään mukavaan maastoon. Mutta antaa kuvien puhua puolestaan :)



















Eilen kävin Kannuksessa luonnetestissä vierailemassa, oli muuten mielenkiintonen kokemus nähä erityyppisiä koiria ja miten eri tavoilla ne toimii ja reagoi. Diwa (Moonscape's Indigo Blue) oli testattavana ja aika koirannäkönen tuloshan sieltä tuli.

I Toimintakyky -1 Pieni
II Terävyys +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
III Puolustushalu +1 Pieni
IV Taisteluhalu -2 Riittämätön
V Hermorakenne +1 hieman rauhaton
VI Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas
VII Kovuus -2 Pehmeä
VIII Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukaisupelottomuus +++ Laukausvarma

Loppupisteet 63 (114-51). Kiitos Niinalle, et otit reissuun mukaan!

Tänään on kiva päivä, saadaan yheks yöks russeliherra Reino. Lähetään huomenna aikasin aamulla Ruovedelle Safian ja Reinon kanssa ryhmänäyttelyyn, mutta vähän jänskättää kuinka menee... Meillä tuomarina Soile Bister ja koko päiväks luvattu sadetta! :( Onneks avokki lähtee mukaan, niin ei ihan yssikseen tarvi lähtiä. Noh, meni miten meni, mut reissuun lähdetään kuitenki! Huomista odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti