28. elokuuta 2013

Rovaniemen juhannus

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö?

Tehtiin siis reissu Lauran ja Svenne-partiksen kanssa Rovaniemelle. Mulla oli mukana Safian lisäksi silkkipoika Aatu (Rosdiwa's Amor Infinito). Lähdettiin ajelemaan perjantaina minä eka kuskina. Loppujen lopuksi ajoin koko matkan, toki taukojen kanssa, mutta mä tein sen! Matkalle sattui porojakin, kuvaa ei oikeen saatu, vaikka yritettiin :D Perille löydettiin yllättävän hyvin navin kanssa ja saatiin odotettua parempi mökki tietenkin halvemman hinnalla!


Parempia kuvia ei sisältä otettu, mutta osviittaa tästäkin :D Mökkiin asetuttuamme lähdettiin etsimään bensa-asemaa keskustasta ja navi ohjasi miten sattuu.. Reissusta tulikin siis pieni keskusta-sightseeing ihan vieraassa kaupungissa, mutta hyvin me sitten löydettiin yksi ja samalla sitten useampikin lähekkäin.. Seuraavana päivänä näyttelyyn mentäessä olisi ollut ihan muutaman kilometrin päässä yksi... Mutta tulipa nähtyä paikkoja! Onneksi ei ollut ruuhkaa..





Lauantai-aamuna laitettiin koirat kehää varten, silkkiset rotuun ja Svenne junnuihin. Näyttelypaikkana toimi Napapiirin messualue. Kehään oli ilmoitettu 12 silkkistä, joista yksi oli jäänyt pois. Ensiksi oli Aatun vuoro mennä tuomarimme Ricky Gouwsin arvosteltavaksi. Olimme ainoita avoimessa luokassa ja tuomari antoi sekä ERIn että SAn. Parhaassa uroksessa jäimme 3. kera varasertin. Narttuja olikin sitten vähän enempi, ensin nuorissa 4 ja sitten valioissa 4, joissa Safiakin kisasi. Lopulta tiukan PN-kisan jälkeen Safiakin oli sijalla 3. 

© Maiju

Jäätiin odottamaan vielä ryhmäkehiä, joissa lupauduin auttamaan kennel Curiosityn kasvattajaryhmässä. Hihnan päässä oli Frida (C. Her Royal Highness) ja olimme lopulta BIS3-kasvattajaryhmä! Onnea kasvattajille :)

Sunnuntaina oli mulla edessä kehäsihteröintipäivä ja Svennellä rotukehä. Safiakin pääsi kehään Millan kanssa junior handleriin, ilman sijoitusta. 

Rahaakin paloi uuden vedettävän trimmipöydän merkeissä ja tietenkin käytiin Joulupukin pajakylässä, kun kerta tänne asti oltiin päästy. Ja Napapiirillä!



Turistikuva tietenkin!




Koiratkin meni nätisti pitkospuilla


Kotiakin päästiin maanantaina turvallisesti. Ja melkein suunniteltiin seuraavaakin reissua. Muutamia reissukirjotuksia ja näyttelypäivityksiä on vielä tulossa, mutta tämä nyt alkuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti