19. huhtikuuta 2010

mätseilyä ja tokoilua

Oltiin Viikin Gardeniassa mätsärissä eilen kera Safian ja Pipsa-valkkarin (Safe Keeper's Firefly) sekä omistajansa Jenica. Ilmotin tytön pieniin aikusiin ja Pipsa pentuihin. Päivä oli aurinkoinen, mutta tuulinen eikä sateesta ollut jälkeäkään, muutenkuin muutamana vesilammikkona. Kiva päivä kaikin puolin, vaikka oli vähän kylmä ystävämme tuulen takia. Nähtiin paljon tuttua ja uuttakin porukkaa, kiitos kaikille seurasta!

Päivä eteni kaikinpuolin mukavasti eikä ollut edes kiire. Ensimmäisenä oli Safian vuoro pienissä. Parimme ei ilmestynytkään kehään, joten esiinnyimme yksin saaden punaisen nauhan! Pöydällä seisoi erittäin hyvin, olen tyytyväinen kehitykseen. Tyttö oli kyllä tosi hieno <3 Hetken päästä koitti Pipsan vuoro ja esiinnyimme parinamme nuori englanninspringerspanieli. Tänään oli vähän keskittymisongelmia ja hieman arkoi tuomarin kosketusta, joten tuloksena sininen. Sitten oli vuorossa nauhakehät, Safian kanssa jälleen ensimmäisenä. Siinä vaiheessa alkoi tuuli jo vaikuttamaan kylmettävästi tytön esiintymiseen, mutta seisoi ja liikkui kuitenkin. Tuomari poimi meidät 6 muun parin ohella jatkoon ja menimme vielä kerran ympäri. Hienosti 40 koirakosta 7 parhaan joukkoon, ja sijotukset menivät tällä kertaa muille. Pipsan esitti nauhakehässä sitten omistaja, jossa oli aika kaaosta usean koirakon (yhteensä ollut yli 60 koirakkoa) yrittäessä mahtua pieneen kehään. Kuitenkin pääsi hienosti itsekin jatkoon!


Tänään otettiin lenkillä sitten hieman tokoa; liikkeestä jättöä, paikalla makuuta, luoksetuloa, kaukokäskyjä ja perus seuraamista jne. Ei tuo tyttö ihan tampio oo, osaa yllättää välillä vaikken kauheesti ole mitään opettanutkaan. :) Kyllä se tästä.

Ens viikonloppuna olisi sitten suuntana Lahti kv. Jänskättää vähän miten siellä menee! Lauantaina tosiaan tuo Pipsa-valkkari ja sunnuntaina Purri-jrt, Safia ja Hilla-labbis. Odotan kuitenkin innolla, tulkeepi moikkaamaan kehän laidalle jos tunnistatte! :)

Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti