9. huhtikuuta 2010

Päivityksiä ja uudistuksia

Blogimme muutti! Hieman helppokäyttöisempi ja siistimpi tämä blogger.com. Jos sitä nyt jaksais päivitellä ahkerammin kun ei koulukiireitäkään pahemmin ole tuon työssäoppimisen lisäksi. : D

Safialla tosiaan alko juoksut tossa vajaa kaks viikkoa sitten. Sijotuksessa kun on, tyttö lähti Jyväskylään kasvattajalle astutusreissulle, jossa saatiin kaksi onnistunutta astutusta. Tytön sain eilen takaisin ja Safia oli kuulemma kuin vanha tekijä; pienien alkuhankaluuksien jälkeen anto uroksen hoitaa hommansa. Oli positiivinen yllätys, ja nyt toivotaan, että sieltä niitä pentuja tulisi! :) Urosvalinta sattui Foxyn (Tel Quessir Lord Of Luxury) kohdalle kasvattajan toimesta.



Safian odotetaan penikoivan kesäkuun alussa.

Hieman kalenteripäivitystä; tiedossa on ainakin muutamat mätsärit ja handlausapua on pyydetty muutamaan näyttelyyn. Safia on ilmoitettu Lahden kansainväliseen, joten kaikki sinne eksyvät, tulkaahan moikkaamaan myös muissakin (en pure, ainakaan kovaa ;)! Minut voi bongata seuraavista näyttelyistä:

18.4. Match show Helsinki valkpai Pipsa (Safe Keeper's Firefly), silkter Safia
24.4. Lahti kv valkpai Pipsa
25.4. Lahti kv silkter Safia ja labnou Hilla (Kiparinmäen Annika) jrt Purri (Rhasinjan Habanero)
9.5. Match Show Koneen kenttä JH-tuomari
22.5. Helsinki kv (Aptus) valkpai Pipsa
23.5. Helsinki kv (Aptus) bokseri Olli (Ismerin Aapo)
? 30.6. Kotka kv jrt Tähti (Hippusuon Metsätähti)
? 24.7. JRT er Kaarina jrt Tähti

4 kommenttia:

  1. Onnea astutuksen johdosta, meilläkin on ollut yhet pennut, ai että oli kiva seurata niiden kasvua, synnyttääkö/kasvaa teillä vai kasvattajalla? (:

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon :) kasvattajalle menee ja sieltä sitten pennut maailmalle. toivotaan et saisin olla sielä sillon synnytyksen aikaan.

    VastaaPoista
  3. edellinen viesti lähti vahingossa keskeneräisenä, kirjoitanpa sitten uudestaan.

    Eksyinkin petsien kautta teidän blogiin. ;) Ai voi hitsi, en tiennytkään että Safia on astutettu, onnea =) Minäkin muuten olen tuonne Helsingin KV'seen (/Aptukseen) tulossa 22.5, samalla kokoonpanolla kuin eilenkin. Sielläkin varmaan siis nähdään? :)

    Toivottavasti muuten edes joku näyttelykuvista onnistui, hitsi kun oli huono valaistus ja kamerastakin akku jo melkein loppu - kävi meinaan kamera aika hitaalla. Janetellakin oli muuten pari Safian kuvaa ( http://lilin.kuvat.fi/kuvat/MUUT/Lahti+kv+24.4.2010/ ) Eipä mulla tässä muuta, oli kiva nähdä :>

    julia & julius-kisu

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon :) Varmasti nähään, jos löydetään vaan toisemme jostain.

    Niistä onnistui tosi kivasti moni kuva, ainaki tokokuvia laitoin persieen ja muutaman temppukuvanki! Mä huomasin joo, kiitos linkistä. Oli juu kiva. Katsellaan taas ! :>

    VastaaPoista