10. syyskuuta 2011

näyttelypäivitys ja once in a lifetime-moment

Kokkolan jälkeen meillä olikin kuukauden tauko virallisista näyttelyistä ja sitten elokuussa näyttelyputki.

6.8. alotettiin Saarijärven kaikkien rotujen näyttelystä, johon oli ilmotettu 8 silkkiä Francesco Cochettille (Italia). Kehässä kävi 3 urosta ja 5 narttua, avoimessa meiän lisäksi yksi narttu. Arvostelut annettiin ja mä hihkuin jo ERI1 SA:sta, koska se varmisti meille toisen sertin, JES. :D Päivän kruunasi vielä PN2-sija sisko Hipun viedessä voiton, tuomari taisi pitää linjansa.
Kiitti Essi seurasta ja kyydistä! :)

Arvostelu oli seuraavanlainen:
"Lovely & elegant female. Correct bite. Good head & expression. Correct ears. Front could be better. Good neck, topline & tailset. Good rear angulations. Excellent coat. Moves well."


Kaikkien kuvien © Laura Lamberg (paitsi viimenen)










13.8. Piipahdimme Kauhavalla ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Pirjo Hjelm Suomesta ja ilmotettuja kilpakumppaneita Safian lisäksi 4. Lähettiin hakemaan viimestä sertiä ja sehän sieltä loppujen lopuks tuli! Once in a lifetime - eli eka oma koira valioitui!!! Älytön fiilis :D

Arvostelu:
"Supernaisellinen. Mittasuhteiltaan oikea. Kaunisilmeinen narttumainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Tyylikäs kaula ja ylälinja. Voisi olla vähän paremmin kulmautunut sekä edestä että takaa. Liikkuu tehokkaasti, joskin vähän kapeasti. Kaunis turkki kauniissa kunnossa." AVO ERI1 SA PN1 VSP SERT -> FI MVA!!!

En ikinä uskonu että ne sertit tulis näin nopeesti, ajattelin kerääväni niitä vielä ens vuonnakin. Eka serti tosiaan tuli 2pv 4v synttäreiden jälkeen, ja lopulta ekan ja vikan välissä oli päivän vajaa 3kk. Ihan mahtavaa. Nyt sitten suunnataan vaan ulkomaille :D
Kiitos Niina, Joni, Anne ja Sami päivästä!

Kuvien © Joni Lakso




ROP Rosdiwa's What A Catch - VSP Bombix Moren Make My Day
20.8. oltiin valioluokan avauksessa Heinolassa. Tuomarina oli puolalainen Viva Maria Soleckyj-Spunar ja koiria ilmotettu yhteensä 9. Avaus ei ollu kummonen, VAL ERI2.. Nyt ei sit muuta ku kohti uusia koitoksia.

Arvostelu:
"Excellent size but corpus too flat. Excellent head. Dark eyes. Typical topline. Back legs are narrow in action and won't work full harmony. Move in back is not straight. Beautiful coat."

Kiitos Niina taas kaikesta :)

Tää kesä on siis ollu ihan mieletön! Voin olla niin tyytyväinen tuohon neitiin. :) Ja tästähän me jatketaan, good plans ;)

2 kommenttia: