16. syyskuuta 2011

jotain muuta

Nyt tulee tylsä postaus ilman kuvia. Mut ehkä tästäki saa jotain irti, kun näistä kertoilee. :D

Syyskuun alussa kävin aika extempore Kennelliiton kasvattajan peruskurssin, kun se täällä Seinäjoella järjestettiin. Kurssi kokonaisuudessaan oli hieman pettymys, etenkin sen osalta, kun materiaalit ei vastanneet toisiaan. Muuten kurssi oli ihan ok, toki se olis voinu antaa vähän enempi. Hienosti sen kuitenki läpäsin, pistein 38/40. Nyt vois ehkä lähtee suunnittelemaan kennelnimeä, tosin sekin on vielä ajatustasolla. Eipä sillä mikään kauhee kiirekään oo :D

Safian kanssa pääsin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen, nimittäin agilityn kokeilu viime viikonloppuna! Ja kyllähän se meni niin, että agilitykärpänen puras -> eikun ettimään alkeiskurssia. Otettiin hyppyjä rimat maassa, keppejä kujalla, A ja putkee sekä suorana että mutkana ja palkkaus namialustalla. Hypyt meni mainiosti, samoin A. Keppien kanssa vähän hakemista, kun Safia mahtu pyörimään ympyrää sielä kujassa :D Kyllä neki meni ihan ok, mutta jäi parantamisen varaa. Putkeen en uskonu ton menevän, mutta niin nekin vaan loppujen lopuks läpästiin. Kaikista positiivisin yllätys oli se, että Safia irtos ja meni mutkaputkeen! Lopuks otettiin pieni radanpätkä missä oli hyppy, mutkaputki, hyppy, mutkaputki, hyppy, hyppy. Oli kyllä kivaa ja mahtava seura! :)

Safialle on myös varattu vihdoin ja viimein silmätarkkiaika, samalla tutkitaan sitte polvet. Sitä odotellessa. Nyt näyttelysuunnitelmissa Safialle tänä vuonna vaan Seinäjoki kv, tuskin ilmotan muualle. Mut näkeekin sitte ainaski Tuuloksen ryhmänäyttelyssä, Seinäjoen kv:ssa, mahollisesti Jyväskylän kv:ssa (su, suurella ehkällä la) ja totta kai voittajat. Nykikää hihasta ja tulkaa juttelemaan, ja jos on tarvetta esittäjälle, niin don't hesitate to ask!

2 kommenttia:

  1. Hyvä te! Jatkakaa sitä agiliitoa, se on parhautta!!

    VastaaPoista
  2. hihi, ehdottomasti! jos vaan joku kurssi löydetään :)

    VastaaPoista