5. helmikuuta 2012

Musta tulee karjakko!

Mulla kävikin sopiva tuuri. Soittelin tässä joku viikko sitten tilanomistajalle puhelun, kävin haastattelussa ja sain soiton, että mut on valittu! Hui, hassu fiilis. Mulla oli tiedossa jo työpaikka Helsingissä, mutta onnekseni sain tän karjakon paikan, niin ei tarvi aivan kaikkea järjestellä uusiksi. Nyt se vaan tietää aikaasia aamuherätyksiä ja mut tuntien se voi olla hieman vaikeeta. Toivottavasti siihen sitten tottuu, kun on tiedossa herätykset ennen viittä aamusin ja 6:ks navettaan. Samoten puolen tunnin työmatka suuntaansa kaks kertaa päivässä.
Navetta on kylmäpihatto, josta löytyy tällä hetkellä n. 70 lypsävää + muut ja nuorkarja, 2x10 kalanruotoasema ja automaattiruokinta.

Pitihän mun kirjottaa siitä Safian hierojakäynnistäkin. Hierojana toimi siis valmistumassa oleva urheilukoirahieroja ja mukava ihminen kaikin puolin. Safia vaan ei kovin tykänny siitä toimenpiteestä, raukka valitti melkeen koko ajan ja moitti kyljelläoloa.. :D Saatiin se kuitenki rentoutumaan muutamaan otteeseen ja venytykset meni kohtuullisen hyvin. Pahoja jumeja ei ollu (jes!), mut pientä löyty lantion seudulta. Suurta eroa hierontaa ennen ja jälkeen en huomannu, mutta ihan ko tuo olis ravannu vähä vapaammin. Pitääs käydä uudestaan hierojalla sekä emännän että koiran.

Kalenteria vois päivitellä vielä.

Meillä oli eilen pesupäivä

Ja nyt nautitaan isännän kyljes :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti