18. helmikuuta 2012

Työtä lehmien parissa

Nyt ollu kaks viikkoa jo navetassa ja alan oppimaan rutiinejakin jo vähäsen. Muutaman lehmän tunnistaa ja vasikoistaki löytyy sellasiakin mainioita persoonia että! Aamusta on aina ensin lypsy, kahvi ja sitten vasikat, iltapäivästä toisin päin ilman kahvia. Vähän on kyllä nyt verottanu tuo neljä kertaa työmatkan ajaminen ja aikaset herätykset, mutta eiköhän siihenki kerkii tottumaan jossakin välissä.
Työnantaja on oikein rento ja hauska persoona, joustaakin työajoista. Mukavaa vaihtelua työttömyyteen, kun tässä on ihan kunnon työ. Fyysisesti on raskasta, mutta senhän on tienny tän alan valitessa. Ei voi valittaa ja kunnonki pitäs kasvaa.

Tänään olis tiedossa Safian huoltopäivä, pesua, trimmausta ja kynsien leikkuuta. Valmistautumista tän vuoden ekaan näyttelyyn, joka on ulkomaanreissu äitin kanssa Ruotsiin. Safia pääsee ekan kerran elämässään lentokoneeseen. Meinataan lentää Helsingistä Köpikseen ja Ruottin puolelle sitte junalla. Ollaan viikonloppu ja tullaan sunnuntai-maanantai -välisenä yönä takasin. Mälmön inttinäyttely siis tiedossa maaliskuun puolenvälin jälkeen. Saas nähdä, mitä se tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti