1. marraskuuta 2011

Näyttelyitä ja terveystuloksia

On taas jääny vähän tää päivitys, kun ajattelee aina et kohta tulee kuitenki uus juttu ni päivitän sitte - tuloksena päivittelyn siirtyminen. Nyt siis taas muutama juttu kasaantunu..

Syyskuulta asti on mätsäritulokset päivittämättä. Tää kesä on kyllä ollu hieno tulosten osalta, viimeisin siis 24.9. Nurmon mätsäri, josta tuloksena narttujen PUN1 BIS3 ja senior handlerissakin tuli pyörähdettyä Safian kanssa 2. sijalle. Mukava mätsäri hieman viileässä säässä. Esitin myös jo tutuksi tulleen Aino-russelin punaisten pentujen 3. Onnea Jenni!

© Heidi Talvitie

mätsärin palkintosaalis :D
Lokakuun ekana päivänä käytiin Niinan kanssa Tuuloksessa ryhmänäyttelyssä kera Renen (Rosdiwa's Only Love) sekä Bellan (Rosdiwa's Wonderful Princess). Mun piti esittää Rene, mutta sitten se vaihtuikin lennossa ja esitin Bellan. Tulokseksi Tapio Eerolalta saatiin JUN EH ja ihan ok arvostelu. Mainio kehäkaveri, hieman malttamaton vaan :D Takastulomatkalla sitten sattui ja tapahtui, mutta eipä onneks mitään vakavaa. Kiitos Niinalle taas kaikesta!

Terveystarkeissa käytiin 13.10. hieman ikävämmillä tuloksilla. Tutkivana eläinlääkärinä oli hyväksi havaittu Heikki Nurmi ja käytiin vielä silmiin erikoistuvan ell luona näyttämässä silmiä myös. Löydöksinä oli lievää lasiaisrappeumaa molemmissa silmissä ja vasemmasta löyty lievä kaihi, jonka ei pitäis olla sokeuttavaa laatua. Harmi, että jalostussuunnitelmat karisi näihin tuloksiin, mutta tietääpähän ainakin, jos nää jotenkin Safian elämään vaikuttaa. Toivotaan, että pysyis terveenä silmien osalta. Polvet kuitenkin oli positiivisesti 0/0 :)

Vielä olis Seinäjoen tulokset, mutta ootan kuvia ensin ja laitan sitten. Suunnitelmissa vielä tälle vuodelle Jyväskylä kv ainakin sunnuntaiksi, myös lauantaiks jos kyyti onnistuu ja tietenki molemmat Voittajat. Ens vuodelle sitten hieman lisää suunnitelmia, jospa sitä cacibeja lähtis ulkomailta yrittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti