7. marraskuuta 2011

Seinäjoki kv

Seinäjoen kv sitten tuli ja meni. Tälle vuodelle Safian viimenen näyttely lukuunottamatta junnuja Jyväskylässä. Silkkejä oli ilmottu 31kpl, joka on tämän vuoden ennätys tähän mennessä. Hieman jäätiin viime vuoden 36 silkistä, mutta paljon oli taas porukkaa kehän laidalla. Tuomarina Jasna Matejcic Kroatiasta. Meiän osalta ei kovin suurta menestystä, mutta ERI saatiin ilman luokkasijotusta. Arvostelukin oli ihan ok, jonka päivitän sitten myöhemmin. Esitin Safian lisäks myös jo tutun Bellan (Rosdiwa's Wonderful Princess), joka yllätti saadessaan ERIn ja sijottuessaan luokassaan kolmanneksi. Virtaa ainakin oli ettei paikallaan meinannut pysyä. :D Mutta mukava päivä, kiitos kaikille kehän laidalla olleille seurasta!

© Sami Niinistö

© Sami Niinistö


Sunnuntaina kävin esittämässä shih tzu-poika Sevin (San Fun Nickname). Oli ekassa näyttelyssään ja jännitti sen verta ettei häntä noussut ylös raukalla. Kuitenkin ensimmäiseksi näyttelyksi ihan hyvin ja tuloksena oli JUN EH. Safia kävi myös pyörähtämässä junnukehässä pitkästä aikaa, ensin PM-kisassa Millan kanssa ja sen jälkeen nuoremmissa Julianan kanssa. Molemmat pääsivät jatkoon, mutteivät sijottuneet.

Vielä olis näyttelyissä jäljellä Jyväskylän kv ainakin sunnuntaina ja molemmat voittajat. Kehässä esitettävänä kaikissa sekä vetskuluokan bokseri että valioluokan labbis :) Tarvittaessa voin auttaa muillakin kehillä aikataulujen salliessa, nykäskää hihasta tai huikatkaa, jos on tarve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti