29. marraskuuta 2011

Vierailtiin Lapualla

Vietettiin päivän muutamatuntinen hyvässä seurassa LAKKEn agilityhallissa, Lapualla, mätsärin merkeissä. Päivä oli oikein onnistunut ja tilaakin oli yllättävän paljon, koska moni oli varmaan jättänyt tulematta. Ensinnä kehät alko isoilla ja pennuilla.

Mulla oli mukana sekä Jennin Aino-russeli ja Safia. Ainon kanssa odotettiin omaa vuoroa ja kun se tuli, vuoro oli aika nopeasti ohi. Seisottiin ensin pareittain, mentiin kehää kierros ympäri, käytiin pöydällä ja sitten tuomari ojensikin pian sinisen nauhan käteen. Sinisten kehässä oli reilu 10 koiraa ja tuomari poimi suoraan jatkoon 4, jotka sijottuu, meidät mukaanlukien. Loppujen lopuks tuomarina toiminut Riitta Rautio ojensi ykköspaikkaan oikeuttavan ruusukkeen meille! Sinisten ykköset eivät tässäkään mätsärissä päässeet BIS-kehään, joten taipale loppui tähän. Mutta oli hieno Aikkuli :) Onnea Jenni!

Pienten kehä alkoikin seuraavaksi ja kehässä oli hieman vähemmän koiria kuin pennuissa. Safian kanssa pyörähdettiin ja saatiin myös sininen nauha. En odottanut nauhakehältä enää mitään, ajattelin että tää oli kivaa sisäharjottelua taas, kun neiti on nyt pienellä tauolla. Kuitenkin, sinisten kehässä tuomari poimi meidätkin 4 parhaan joukkoon ja lopuksi osoitti toiseksi. Palkinnoksi saatiin pokaali, ruusuke, narulelu ja purutikkuja.
Tänä vuonna on ollut ainoastaan kaksi mätsäriä, jossa ei olla oltu sijoilla :D Ensimmäisessä mätsärissä oltiin ns. PUN5, kun tiputtiin viimesenä pois ennen sijotuksia ja yhessä mätsärissä saatiin vaan sininen. Ei voi olla tähän vuoteen kuin tyytyväinen! Saas nähä jaksetaanko vielä lähteä Kauhajoelle kokeilemaan.

Kiitos Lindalle kyydistä ja seurasta, Maijalle kiitokset seurasta. Onnea kaikille sijottuneille, sijoilla oli paljon tuttuja. :)

Loppuun vois vielä laittaa kuvan tämän vuoden saaliista mätsäreistä ja virallisista.


Mätsärit
2x BIS1
1x BIS3
1x BIS4
1x PUN3
1x SIN2
Senior Handler 2

Viralliset
ROP & SERT
PN2, VSERT & CACIB
PN2 & SERT
VSP & SERT-> FI MVA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti